Follow Us:
Title Image

Despre noi

ÇINAR Food Production este cel mai mare producător Doner Kebab din România.

Încă din 2008, noi, echipa Çınar Food, 420 de colegi, conlucrăm pentru a oferi Comunitaţii Europene o masă delicioasă şi sănătoasă. Bucuria şi fericirea pe care o simt anual, în medie, 35 de milioane de oameni care gustă produsele noastre cu încredere, este cel mai important factor care ne motivează. Statisticile sau cifrele nu sunt rezultatele care ne inspiră, ci ceea ce simte o mama care cumpară döner pentru copiii ei sau ce comandă un cuplu la prima întalnire. În acest scop, achiziţionăm carne şi condimente de cea mai înaltă calitate pentru procesul de productie care se desfaşoară la cele mai înalte standarde europene de igienă. Cu întreaga noastră echipă, lucrăm pentru creşterea potenţialului de clienţi şi a profitabilitaţii partenerilor de restaurante döner şi a contribui la evoluţia pieţei de döner la un nivel cât mai înalt. Prin produsele, sugestiile şi consultanţa oferită miilor de proprietari de restaurante döner din piaţa de profil ne dorim să consolidăm afirmaţia potrivit căreia dönerul este cel mai sănătos fast food existent. Există oare un produs fast food mai sănătos decât o carne condimentată rotisată, o salată proaspată şi puţin sos?

Viziune

CINAR FOOD intentioneaza sa extinda piata kebab-ului prin stabilirea unor valori inalte propriilor clienti. Cu ajutorul strategiilor si planurilor axate asupra clientilor, CINAR FOOD satisface toate cerintele si asteptarile clientilor sai.

Misiune

CINAR Food Production ofera produse proprii de pui si vita, realizate in conditii moderne, respectand standarde alimentare internationale. Dispunem de procese inovatoare de productie si vanzari, axate asupra cerintelor clientilor.

Principala prioritate a CINAR Food Production consta in asigurarea continua a calitatii. Datorita relatiilor strategice de lunga durata, cu partenerii sai, CINAR Food Production isi imbunatateste capacitatile cu fiecare an.

De asemenea, CINAR Food Production este interesata de implinirea, devotamentul si perfectionarea colegilor. Datorita acestei sinergii din interior, CINAR Food Production este o companie preocupata de mediul inconjurator, care acorda atentie responsabilitatilor sale sociale.

Certificate