Divizii complementare

Participam activ la dezvoltarea afacerilor clientilor nostri, indiferent ca fac parte din domeniul HoReCa sau retail. Succesul afacerilor clientilor nostri inseamna si succesul nostru. Credem in parteneriate oneste si durabile. Suntem doritori sa ne implicam activ in dezvoltarea planului tau de marketing si de vanzari, pentru ca noi credem in TINE si in afacerea ta.

Cınar Food Distribution a luat fiinta în 2014 si realizeaza distributia nationala a produselor Cinar Food Production, precum si alte produse complementare. Detinem depozite frigorifice in punctele importante ale tarii precum: Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Bucuresti-Ilfov, Galati si Constanta. Distributia se efectueaza in regie proprie cu autoutilitare frigo si personal pregatit. Obiectivul principal al companiei noastre consta in distributia produselor de cea mai înalta calitate catre zona Fast-Food si Restaurante (HoReCa).

Cinar Kitchen este un partener de incredere al afacerilor din zona HoReCa, cu preturi competitive si o gama de produse construita dupa topurile celor mai cerute echipamente din industrie. De la aparatura, ustensile si accesorii necesare echiparii bucatariilor profesionale, pana la consultanta in alegerea echipamentelor, suntem aici pentru a ne asigura ca afacerea ta va respecta cele mai stricte standarde de calitate si siguranta.

ro_RO