Sef Departament Tehnic

Despre noi:

Grupul de companii Cinar, integreaza 4 companii in domeniul productiei de carne si distributiei alimentare, de tip shaowrma, prin fabrica din Galati si cele 5 puncte de distributie la nivel national.

La nivel de grup, suntem aproximativ 500 de oameni pasionati de a livra cele mai calitative produse, si cele mai profesionale servicii catre clientii si partenerii nostri

Andreeas 95 este cel mai mare producator Doner Kebab din România, cu peste 270 de angajati, localizat in Galati, comuna Vanatori, Sat Costi.

Despre rol:

  • În caz de incident, asigură depanarea totală sau parțială a echipamentului, cu scopul remedierii rapide a mașinilor urmând să elimine, prin măsuri corective, soluțiile provizorii adoptate;
  • Verifica parametrii de functionare a utilajelor si consemneaza datele in jurnalul de exploatare;
  • Previne aparitia defectiunilor prin efectuarea de operatiuni de intretinere preventiva,conform fiselor de intretinere periodica a utilajelor;
  • Coordoneaza intreaga echipa de mentenanta si tine legatura cu toate departamentele pentru o buna colaborare;
  • Organizeaza, indruma si controleaza intreaga activitate a sectorului sau, urmarind respectarea unei stricte discipline de colaborare intre acestia si sectia productie;
  • Face propuneri de masuri si solutii in vederea valorificarii la maximum a capacitatilor de productie existente si a modernizarii unor procese de productie;
  • Asigura functionarea masinilor, utilajelor si a echipamentelor mecanice;
  • Elaboreaza impreuna cu Directorul General, planuri de investitii si achizitii tehnologice, care sa conduca la atingerea deziteratelor de rentabilitate economica si competitivitate pe piata;
  • Elaboreaza planul de reparatii pe centre de cost, pentru realizarea lucrarilor planificate, in limitele bugetului aprobat;
  • Urmareste realizarea planului de reparatii, controleaza calitatea lucrarilor executate si verifica incadrarea in cheltuielile planificate;
  • Previne aparitia defectiunilor prin efectuarea de operatiuni de intretinere preventiva,conform fiselor de intretinere periodica a utilajelor;
  • Participa la analizele privind defectiunile sau avariile utilajelor/instalatiilor, la stabilirea cauzelor care le-au determinat si la luarea masurilor de inlaturare a efectelor;
  • Stabileste regimul de functionare a frigiderelor si congelatoarelor specifice sectorului alimentar;
  • Intocmeste programul anual de investitii si asigura intocmirea documentatiei necesare pentru contractarea lucrarilor din planul de investitii aprobat.
  • Urmareste derularea contractelor incheiate pentru respectarea clauzelor privind calitatea lucrarilor, respectarea termenelor de executie si incadrarea in buget.
  • Participa la receptia lucrarilor de investitii si avizeaza acceptarea facturilor in concordanta cu stadiul lucrarilor.
  • Participa la selectia, instruirea si perfectionarea intregului personal din subordine, in strinsa legatura cu Departamentul Resurse-Umane.
  • Stabileste conform structurii organizatorice, sarcinile si responsabilitatile personalului din subordine, in baza fiselor de post.
  • Stabileste obiectivele de performanta si criteriile de evaluare, evalueaza activiatea anuala a personalului din subordine si face propuneri de motivare, sanctionare, promovare.
  • Analizeaza operativ accidentele tehnice aparute, stabileste cauzele/efectele, raspunderile si masurile necesare remedierilor si asigurara remedierea acestora in timp util pentru a nu fi afectata activitatea societatii ;
  • Asigura respectarea termenelor stabilite pentru punerea in functiune, repornirea sau verificarea utilajelor si instalatiilor in cadrul societatii. In cazul in care intervin probleme ce ar putea determina nerespectarea acestor termene, salariatul are obligatia de a informa Directorul de Productie si Directorul General cu privire la aceste probleme, posibilele solutii tehnice si termenul de rezolvare.
  • Verifica intocmirea pontajelor de catre responsabilii din subordine.
  • Organizeaza programarea si acordarea concediilor de odihna si a zilelor libere pentru personalul din subordine.
  • Are obligatia de a se supune obiectivelor de performanta individuale impuse, precum si criteriilor de evaluare a realizarii acestora.
  • Executa orice alte dispozitii date date de superiorul ierarhic in realizarea strategiilor pe termen scurt ale firmei in limitele respectarii temeiului legal.

Profilul candidatului ideal:

  • Diploma de specialitate in domeniul tehnic;
  • Atestate de profil;
  • Experienta de minim 5 ani ca Specialitate si de minim 3 ani pe un post similar;
  • Operare PC: Word, Excel, PowerPoint, programe de baze de date;
  • Abilitati de a lucra in echipa;
  • Corectitudine;
  • Obiectivitate;
  • Eficienta profesionala;
  • Echilibru psihic si emotional;
  • Capacitatea de previziune si de evaluare obiectivă;
  • Putere de decizie si asumarea responsabilitătii;
  • Gândire si capacitate de analiză si sinteză;
  • Viteza de reactie si capacitatea de a lua decizii;
  • Comportament adecvat (limbaj, vestimentatie, reguli de politete).

Aplica acum

Aplica acum completand formularul de contact. Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC.

Meniu

Link-uri utile

Date de contact

Telefon

+(1) 123 456 7890

Email

office@cinar.ro

© 2022 All rights reserved | Designed and powered by The Markers

ro_RO