Follow Us:
Title Image

Despre noi

ÇINAR Food Production este cel mai mare producător Doner Kebab din România.

Încă din 2008, noi, echipa Çınar Food, 420 de colegi, conlucrăm pentru a oferi Comunităţii Europene o masă delicioasă şi sănătoasă. Bucuria pe care o simt anual, în medie, 35 de milioane de oameni care gustă produsele noastre cu încredere, este factorul principal care ne motivează. Statisticile sau cifrele nu sunt rezultatele care ne inspiră, ci ceea ce simte o mamă care cumpără döner pentru copiii ei sau ce comandă un cuplu la prima întâlnire. În acest scop, achiziţionăm carne şi condimente de cea mai înaltă calitate pentru procesul de producție care se desfăşoară la cele mai înalte standarde europene de igienă. Împreună cu întreaga noastră echipă, lucrăm pentru dezvoltarea portofoliului de clienți și a profitabilității restaurantelor doner partenere, contribuind în același timp la dezvoltarea și ridicarea standardelor de pe piața actuală a donerului. Prin produsele, sugestiile şi consultanţa oferită miilor de proprietari de restaurante döner din piaţa de profil, ne dorim să consolidăm afirmaţia potrivit căreia dönerul este cel mai sănătos fast food existent. Există oare un produs fast food mai sănătos decât o carne condimentată rotisată, o salată proaspătă şi puţin sos?

Viziune

Cinar Food intenționează să îmbunătățească piața kebab-ului prin stabilirea unor valori înalte propriilor clienți. Strategiile și planurile sunt axate permanent asupra consumatorilor, satisfăcându-le astfel toate cerințele și așteptările.

Misiune

Cinar Food Production oferă produse proprii de pui și vită, realizate în condiții moderne, respectând standardele alimentare internaționale. Dispunem de procese inovatoare de producție și vânzări, axate asupra cerințelor clienților.

Prioritatea Cinar Food Production constă în asigurarea continuă a calității iar datorită relațiilor strategice de lungă durată cu partenerii săi  își îmbunătățește capacitățile de la an la an.

De asemenea, Cinar Food Production este interesată de împlinirea, devotamentul și perfecționarea colegilor.

Datorită acestei sinergii din interior, Cinar Food Production este o companie preocupată de mediul înconjurătorcare acordă atenție responsabilităților sale sociale.

Certificate